Take a chance


To really love someone, på djupet innebär att man släpper in den personen, into your heart. Det kan verkligen vara läskigt. But always remember. Det är värt det.

LOVE, is one of the most important things in life.
För att vinna så måste man ta risker.
Om du vågar tro, it can happen.
Jag trodde på att jag kunde ta mig dit jag ville, och plötsligt stod jag där, mitt i New york city.





Njut av kärlek.
Love and be loved.

XOXO



Sunday :)

Hello peeps!

Vaknade härligt tidigt i dag av att solen sken in igenom fönstret! Lovely va :)
Nu har jag just blivit medlem på en sida vid namn ubetoo, där man kan ladda upp sin egen musik och även sälja den. Så grymt bra :) ser fram emot att börja jobba med det!

I dag har jag bestämt att jag ska ha en bra dag! Ska göra mig i ordning nu och sen ska jag följa med Bestis på promenad med hundarna.

rubriken sunday, fick mig by the way att tänka på Sundays! Glass med topping och nötter, så jäkla gott! jag och M åt det en hel del senaste gången vi var i New York, oh miss it!

Keep shining! Hörs lite senare ;) for update!

XOXO


.

 

Sitter & tänker...på allt och inget. På framtiden, på nuet..på mina drömmar. 
Lyssnar på Whitney Houston.
Älskar den här låten. 

 


"go on with a spirit that fears nothing"

 


Lördag

Hej alla :)

Kom just hem från jobbet. Är heelt slutkörd. Vet inte riktigt hur min kväll kommer att se ut, men ska nog bara ta det lungt och sen jobba lite med mina låtar. Vad ska ni hitta på?

Måste visa er den här tjejen som jag hittade på youtube här om dagen. Hon heter Anna Grace, så precis som jag dåra. Tycker att hon är jätte duktig, hon har skrivit låten själv och hon är nio är gammal. Tycker verkligen att hon är grym, hon är inspirerande :)

Tack gud för musiken, den lyser upp min värld, always.






XOXO


Movie time!

Hello peeps!

Jag sitter fortfarande i mitt rum :P Men pluggar inte. Jag försöker skriva texten till en jul låt som jag och pappa ska skicka in till en amerikansk tävling, vi får se hur det blir.

klockan åtta ska jag dra mig mot biografen för att möta min Bestis. Vi ska se Twilight, neew moon. Det ska bli underbart :) Längtar efter att träffa henne! Bio är väl behövt i dag :)

Hold on to your dreams,

XOXOXO// Paulina








:)

Hej alla hur mår ni?

ledsen för dålig uppdatering, har haft fullt upp med jobb och annat. I dag är jag dock ledig, weeei!
Nu sitter jag och försöker plugga och det går väl, ehm, sådär! 

sitter och drömmer mig bort och längtar tills i sommar. Shopping, värme, New York, Miami, energi, inspiration och lycka..åååh! ...men man ska verkligen försöka leva i nuet. Man får leta efter solstrålarna i vardagen. Min solstråle är  är helt klart Mirella. Världens bästa vän,  och att det snart är jul såklart :) Den mest magiska stunden på hela året enligt mig. Älskar julen och allt som hör till!

Keep shining!

XOXO


Jag och Mirella i Los Angeles,
 santa monica


in need of..

Hej hörni! what's up?

Saknar Mariah, att resa. jag känner mig verkligen levande när jag är ute och reser, det känns som om allt är möjligt. vilket det också är, får inte glömma det. Är inte på topp just nu, but it get's better.
Åh, önskar jag kunde gå på konsert eller något, sånt ger en alltid en "kick" av inspiration.
However, ska hitta på något nu :) Kanske borde använda mitt state of mind för att skriva en låt.

Hoppas att ni har en bra dag!



Bild från när jag och M såg Beyoncé!
Amazing konsert!

XOXO


my monday night

Hejsaaan :) Haft en bra kväll?

Själv så har jag lagat middag till familjen och sedan fastnade jag på en film som hette "Odd girl out" så himla hemsk. Den handlar om en tjej som plötsligt blir mobbad av de som tidigare var hennes närmsta vänner. Det värsta är ju att det verkligen exsisterar på rikigt..att folk kan vara så avundsjuka, elaka och vidriga. 




If anybody out there is going through något som det här...don't let them win. Stand up. You can do it. Du är värdefull.






Believe in yourself

Heeey peeps! :) hur mår ni?

Jag kom just hem från jobbet! Det gick helt okej :) vad hart ni hunnit med denna måndag?
Min dag är hitills ganska oplanerad, kanske ska spela in och sedan städa upp lite i mitt rum.

Vi tvekar nog alla på oss själva i bland, but try not to. Believe in yourself, för du kan göra precis vad du vill. Så strunta i the haters och kör ditt race. Du kommer att vinna. du kommer att lyckas.
Det här är något som jag säger till mig själv ofta, för att  jag behöver påminna mig själv. Men man får inte glömma, man får inte ge upp. And I won't.

Här är en gammal inspelning där jag sjunger låten Wind beneath my wings av Bette Midler. Jag var 14 år.






XOXO




Saknar



Jag innerligt saknar Mariah. För vissa kanske det låter konstigt, men du M, du vet precis vad jag menar.
Vi såg henne senast i New York, vilket inte alls var länge sedan. Men saknar henne ändå, så galet mycket. Nu ska hon ha signering av sin nya parfym "Forever" i london. God knows I wanna' go...men kommer troligen inte att kunna. Det kommer även att vara Meet and greet..

Vi (jag och M) har träffat Mariah i london förut. Vi fick veta att hon skulle vara där direkt efter att vi kommit hem från Rom. Vi hade inga pengar, men fick det att gå i hop ändå och satte oss på nattbussen till Skavsta och flög till london. No words can describe..<3





Bild från london :)

XOXO



G.G

I kväll blir det, thada!....





Gossip girl!
L.O.V.E IT!

såklart även One tree hill och Top model.
Tack gud för att det finns bra program på tv i dag, really need it och tack gud för att jag har världens bästa vän, you keep me from falling.

"don't give in to your fears, ever."
När saker är svåra så är det bästa man kan göra att kämpa sig igenom det. Att kämpa emot och inte ge efter.

God bless.

XOXO



back in the game!

Hello peeps! förlåt för lite dålig uppdatering, har haft mycket för mig!

Så här kommer en sammanfattning av min helg :)
Jag har festat! Vilket var mycket efterlängtat! Jag har haft  film mys, jobbat och även hunnit  med att kolla in Jimmy choo kollektionen. Det var kul! Det fanns jätte mycket snyggt så ni som inte sett det borde skynda dit för att se om något finns kvar!





XOXO





<3







21 år i april

Hello hello!

What's up? Själv kom jag just hem från jobbet och sitter och väntar på att åka och handla med min sistah och pappa.

Det här är verkligen att tänka i förväg. Men jag har bestämt mig för att ha en grymt stor fest när jag fyller 21! Det är nämligen en sjukt víktig ålder, då blir jag ju myndig i USA! vilket betyder, heeello party i Miami nästa sommar!!

However, någon som följer Gossip girl?
I sånt fall så har ni nog märkt att Blair Waldorf har dumpat sina diadem! Jag älskade hennes stil innan och lät den inspirera min egen garderob en hel del. Hon var som min modeikon :P What to do now? haha, ska jag också överge mina älskade diadem?..hm, no don't think so. & tycker att Blair borde återgå till sin ordinarie stil. Vad tycker ni?
      


     


XOXO

 

 


 


tankar


Man måste tro på sig själv. Jag tror på mig själv. I mitt rum hänger en whiteboard tavla som jag köpte i Miami, där skriver jag ned en massa bra saker, till mig själv. Ex "I refuse to falter or loose faith in my dreams", "I believe I can do anything" och det tror jag verkligen, nej jag vet. Oavsett vad någon säger.

I have FAITH.

Drömmar går i uppfyllese, jag vet det. Jag har till och med redan fått se flera drömmar gå i uppfyllelse. Saker som jag aldrig trodde kunde ske. Jag hittade helt plötsligt en bästa vän, den där speciella bästa vännen som jag alltid drömt om. Det är en lång historia som jag får berätta en annan gång, men det var verkligen ett mirakel.

Jag fick träffa Mariah Carey...gud, nu när jag skriver det så tänker jag "hände det verkligen" men det gjorde det. Jag och Mirella vann en resa till Los Angeles. Vi spenderade fem underbara dagar i en värld som kändes som en dröm. Vi gick på American music awards och fick till och med gå på efterfesten, och där, där träffade vi henne. Vi fick krama henne, prata med henne, ta bild med henne.

Så ni ser...till och med det som låter som taget ur en saga kan verkligen ske.




Sov gott!

XOXO


Tack!

Hello!

Den här dagen har varit ganska sisådär, inte direkt dålig men inte toppen heller. Jag har jobbat och sen varit hemma och ja, inte gjort något speciellt. Det börjar kännas att det är höst, mörkret tar på en. Men som tur är så närmar det sig jul! Julen är verkligen min favorit högtid, jag älskar julen. Och den kommer verkligen att lysa upp i mörkret. 
 
vill skicka ut ett tack i dag till min vän, Oliver! Det är han som har hjälpt mig att göra en design på bloggen!
Tack boll, det blev super fint!

XOXO

 

 

 


oooldies


Hoppas att ni har haft en underbar kväll! Det har jag haft. Jag har njutit av alla underbara program och även fått inspiration till en ny låt ;)

However, tänkte att jag skulle passa på att tipsa er om en annan grym film som kanske inte så många känner till.
"Now and then" heter den. En riktig oldie, såg den på tv för länge länge sedan. Tror inte att den sänds längre, men den finns säker att hyra!

Kolla in trailern nedan. Den handlar om vänskap och ja, som namnet säger, Now and then..:)



 

 

 


no1





You are my no1, my forever.
I love you beyond words.
<3




MYS

Hello peeps!

I dag gick jag & Mirella upp tidigt och åkte till universitetet, där satt vi och pluggade flera timmar och åkte sedan hem nöjda och glada! :) Det är inte så illa att plugga, när man gör det med sin Bästa vän.

Nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av att bara njuta av den här söndagen och slappna av. Nu sitter jag och väntar in underbara One tree hill och Gossip girl! Älskar, älskar söndagar! Det går så himla mycket bra på tv. Men vänta, det är inte slut än ;) mitt cherry on top är en burk med Ben and Jerry's! oooh yes :D




Psst! Livet är fullt av äventyr, all you gotta do is reach out och ta för dig.

XOXO

 










Lördag

Hello peeople!

Jag sitter här i mitt rum och gör absolut ingenting. Sitter allmänt och bara tänker på allt och inget. Jag brukar vara den som alltid är i farten så på ett sätt är det väl skönt I guess. Mitt i tänkandet så kom jag att tänka på vad jag önskar att jag hade just nu :) en dvd box med såpan Sunset Beach!

Nu sitter ni säker som frågetecken, för jag gissar att de flesta inte minns denna dagsserie. Men jag minns den mycket väl.




Jag var ca nio när jag började följa serien. Den slutade tyvärr dock att göras senare, men, den gick i repris så jag hann se hela serien minst tre gånger om :P
Jag var helt besatt, jag blev helt knäckt om jag missade ett avsnitt, som jag by the way redan sett, eftersom att det var repris avsnitt, haha!
Vet inte varför jag blev så fast, men en sak som jag vet att jag älskade med serien var romantiken. Ben & Meg, som var ett av huvudparen i serien var det mest ultimata av romantik, löööve it. Jag är en sann romantiker. Jag vill hitta någon som Ben i serien...men...aa god luck. De kanske bara finns på tv så som alla säger...men you never know ;)

Det andra som jag önskar jag hade, som jag inte har är såklart Ben and Jerry's!
Det är på riktigt terapi för mig.




Keep shining!

XOXO


She's my hero

 










Selena Quintanilla Perez




Filmen Selena såg jag första gången när jag var liten och den trollband mig. Det är en sann historia om en begåvad sångerska.  
Om ni inte sett den, SE DEN! En av mina favorit scener från filmen är när Selena sitter på sitt hustak och drömmer, precis som jag gjorde som liten.




 

R.I.P Selena <3


Make that change

Hello hello!

hur mår ni? Vad ska ni hitta på denna fredagskväll?
Jag vet inte riktigt hur min kommer att se ut ännu, men ska troligen bara ta det lungt, kanske kolla på någon film och käka massa godis! (mm, makes me happy) Förövrigt så har jag bara jobbat i dag och önskat att jag hade massor med pengar så att jag och älskling kunde flyga till New York och shoppa, maaaassa. Men men...det kommer ;)

I går natt var ganska tuff...jag insåg att jag måste förändra en del saker i mitt liv. "En dålig vana" som måste bort. Har ni någon sådan? I gotta make that change...I gotta.
Det är kanske lättare sagt än gjort, men jag måste verkligen.

Kom i håg att alltid ta hand om er själva, ni är värdefulla.

XOXO


L.O.V.E







fly away

Hello peeps!

I dag när jag kom hem så fastnade jag på filmen Hook, en otäcknad fortsättning på Peter pan.
Den kom lägligt, för i dag känner jag verkligen för att fly away to never land.

Min dag i dag är jobb :P
Är inte på topp, men forkuserar på att bara se framåt och fokusera på mina drömmar.

Always keep the faith.
XOXO


p.s, saknar Mariah. Ber att hon ska komma till lodon snart så att jag och Bestis kan se henne igen.
Shoutout till Frenchess: DU ÄR BÄST! <3







RSS 2.0