.

Hello peeps!

I dag har jag haft ett starkt sug efter att skriva..för ord är inte enough. Jag måste få ut  det jag känner och tänker, vilket är ganska mycket. Tror att jag ska sätta mig och jobba på en låt efter att jag har skrivit klar här.

hur som helst så har dagen har varit helt okej. Jag jobbade till tre, sen åkte jag hem och tog det lungt.
Jag är ledig i morgon. Vilket är toppen!  Måste fixa med en massa grejer (bland annat skivan), sen är det äntligen fredag!

På senaste har jag tänkt på att jag vill tattuera in något speciellt innan sommaren, något som kan påminna mig om allt bra, om allt som jag tror på. Vill att det ska ha något med Mariah att göra, kanske en låt text eller något citat.

"when you doubt, you drown" är hur som helst ett bra citat. Man ska inte tvivla, man ska tro på det man vill helhjärtat. När man börjar tvivla så ramlar allt liksom samman.

Måste skaffa mig en ny resväska tills i sommar också, för min har nämligen en tendens att öppna sig, not good.
Hittade den här på internett  i går, vad tycks? den finns i rosa också.


 

XOXO


can't breath


Känns verkligen så..som att jag inte kan andas. Kan inte riktigt sätta ord på det...känner verkligen bara så, som att jag inte kan andas. Känns som att man bara springer runt i ett hamsterhjul typ...och att man inte orkar, typ nånting och då känns allt ännu värre.

Tänker på sommaren varje dag..längtar, tänker att man kommer få kraft. Att allt kommer att ljusna upp..Har inte så mycket mer att säga, hoppas att i morgon kommer att bli en bättre dag, jag tror det...

Det var hur som helst ett sjukt bra avsnitt på Glee, dom sjöng så himla fint.
Dom är verkligen så inspirerande.




XOXO

 


RSS 2.0