we can do it.

Hello peeps!

Alla kämpar med sitt nu sista tiden innan sommaren. I dag ska jag stänga på jobbet, känns ganska kämpigt. Man kommer alltid därifrån jätte sent och är bara allmänt trött på det. But hey, we can do it. Det är inte alls långt kvar nu.

Räknar ned dagarna till Miami. Can't wait. Det är typ det enda jag tänker på.
Men längtar till helgen också, för den här helgen är jag ledig.
På lördag blir det ju sex and the city 2 med Bestis också :)

Hoppas att ni får en bra torsdag, efter i dag så är det fredag och då kämpar man för helgen liksom :)

Hörs efter min stängning ;)

Fight for the summer everyone :) snart är den här!!!

XOXO




Sommarlåten



Heeello! Hoppas att ni haft en bra kväll :) Tänkte bara slänga upp min "nya" favorit. När den här låten spelas så fylls jag av härliga sommar känslor :) dono why, men så är det i alla fall.



Nu ska jag ta och göra mig i ordning, Ska jobba i morgon, dock bara till två för har fått en belastnings skada.., what does that tell me.

F har bokat biljetter till Sex and the city 2 på lördag, wei!
god vad jag längtar till South beach och NY.
Men nu börjar det nalkas ändå :)


Godnatt people!

Oh and p.s.. don't ever let anything keep you down, hold you back. Det är inte värt det. Carpe diem.


sorry!

Hello peeps!

Förlåt för sugigaste uppdateringen någonsin! Det har bara varit så sjukt mycket fart!
Vi tar en snabbuppdatering :)

Jag har fyllt 21! det var en grym kväll :) jag fick världens finaste presenter och jag och älskling åt Thai innan. Sen så hjälpte hon mig att göra världens godaste tårta :) B&J tårta! Vi hade lite tårt mys hemma hos mig med vänner och drack vin. Sen drog vi till amba :) minst sagt lyckad kväll.

På bilden nedan ser ni en av mina fina presenter, ett halsband som jag fick av Bestis<3 på berlockerna så står det, love, hope och faith, och på ett hjärta så står det, bästa vän :) <3 Har på mig det hela tiden, love it <3 På bilden har jag också på mig ett svart läderarmband som jag också fick av älskling <3 fick också en baseball jacka och ett undertbart,långt, rosa pärlhalsband! <3 Allt av F <3 Sen fick jag flera andra fina presenter :) tack alla!


 

Blev även firad på jobbet :)



I paketen från Flisan var det ett jätte fint armband och en asiktsmask burk från lush, cupcake heter den och jag skulle bokstavligen kunna äta úpp den för den luktar exakt som choklad ;)


Jag och F har gått första gången på gröna lund en underbart solig dag :) det va underbart! kanske slänger upp en video därifrån senare :)

Resan till Miami är bokad och klar!!! :D:D:D:D Jag åker den 24 juli och Mirella den 25 juni!
Det är alltså med andra ord hundra. Min sommar kommer att bestå av Miami och New York med världens bästa vän :D here we come!

 

Har även hittat en potentiell ny resväska, vad tycks?



Har köpt nya skor för att ladda upp, hihi :P ne men älskar dom! här är dom, mina allra första converse!

 

vad mer, hm, JO :) vi har haft picknick med vänner i solen i tanto! Nu känns det verkligen att sommaren är på G :) ÅH! äntligen! Då njöt vi av bland annat detta här nedan som söta J tog med :)



Tror det var det mesta :) Skriver snart igen!
Halaa! muah! ;D














RSS 2.0